Комп’ютерна технологія вибору елементів системи регулювання транспортного потоку - Литвин, Софія Романівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Дипломна робота присвячена питанню розробки комп’ютерної технології вибору елементів системи регулювання транспортного потоку. В роботі проведено класифікація технічних засобів вимірювання параметрів транспортного потоку, вибір датчиків для управління транспортним потоком, розроблена модель вибору елементів системи регулювання транспортного потоку. А також проведено вибір програмного забезпечення для рішення поставленої задачі. В якості програмного забезпечення запропоновано використовувати пакет MS Access 2003. За допомогою пакету MS Access 2003 створено програмне забезпечення для вибору необхідного датчика.
Keywords: програмне забезпечення; транспортний потік; управління транспортним потоком; регулювання транспортного потоку; MS Access 2003