Облік та аудит виробничих запасів підприємства - Осадчий, Дмитро Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Визначені теоретична аспекти обліку виробничих запасів в сучасній економічній літературі; досліджено організаційну характеристику ПрАТ «Запорізький асфальтобетонний завод» та проведено аналіз виробничих запасів, вивчено практику обліку і аудиту виробничих запасів товариства, розроблено порядок проведення організації і проведення внутрішнього контролю на ПрАТ «Запорізький асфальтобетонний завод».
Keywords: облік; запаси; виробничі запаси; оцінка; аналіз; внутрішній контроль