Удосконалення організації перевезень вантажів в міжнародному сполученні на підприємстві ТОВ "Велес-та" - Храпач, Артем Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі було створено модель в програмному середовище MATLAB. За результатами якої було визначено, що раціональним перевізником буде вибір ФОП «Мокра Ю. Г.» для перевезення різних товарів у міжнародному сполученні, так як даний перевізник має найвищій інтегральний показник якості, який дорівнює 63,3. Впровадження у ТОВ «ВЕЛЕС-ТА» показує, що використання результатів дослідження дозволяє скоротити час роботи персоналу, а також суттєво підвищує рівень якості його роботи при розробці й виборі варіантів доставки вантажів, що дає річний економічний ефект підприємству у розмірі 119250 грн. на рік.
Keywords: вантажний транспорт; перевізник; збереженість вантажу; вартість доставки; термін доставки