Розробка методики оцінки утримуючої здатності органічного в’яжучого для влаштування шарів поверхневої обробки - Покуса, Ярослав Петрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Актуальність теми роботи полягає в необхідності розробки і впровадження нового підходу до дослідження, проектування і використання технологій влаштування дорожніх покриттів з шорсткою поверхнею, що володіє прогнозованими експлуатаційними властивостями і можливістю оптимізації витрат на дорожнє будівництво.
Keywords: бітум; катіонна бітумна емульсія; поверхнева обробка; утримуюча здатність; надійність; шорсткість та зчіпні якості; працездатність; ЛЕМС; щебенево-мастиковий асфальтобетон