ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ВНЗ ЕКОНОМІЧНИХ НАПРЯМІВ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ - Чернета, В. М.; Cherneta, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Наведено послідовність вивчення дисциплін зі сфери охорони праці, що викладаються у ДДФА відповідно до основних законодавчих документів. Надано практичні рекомендації сучасної безпеки на місцях роботи майбутніх випускників. Розроблено основні завдання для студентів економічного профілю з розділу дипломного проектування «Охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях»
ОСОБЕННОСТИ ПОДГОТОВКИ СТУДЕНТОВ ВУЗОВ ЭКОНОМИЧЕСКИХ СПЕЦИАЛЬНОСТЕЙ ПО ВОПРОСАМ ОХРАНЫ ТРУДА
SPECIFIC METHODS TO PROVIDE TRAINING IN LABOUR PROTECTION FOR UNIVERSITY STUDENTS WHO SPECIALIZE IN ECONOMICS
Keywords: охорона праці; кваліфікаційна робота; тестовий контроль; робоче місце; умови праці; охрана труда; квалификационная работа; тестовый контроль; рабочее место; условия труда; labour protection; qualifying paper; test control; working place; labour environment; 621.863.2