Розробка раціонального варіанту транспортного обслуговування замовників послуг ТОВ «Ваш Перевізник» у міжміському сполученні - Губарєв, Олександр Семенович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Робота спрямована на підвищення ефективності транспортного обслуговування декількох матеріальних потоків замовників послуг ТОВ «Ваш Перевізник». Проведено теоретичне узагальнення та практичне вирішення задачі щодо існуючих підходів перерозподілу транспортного обслуговування між матеріальними потоками. Результати дослідження мають безпосереднє практичне значення для підприємств, що виконують транспортне обслуговування різних замовників на умовах довгострокових договорів. За результатами виконання дипломної роботи, запропонована методика підвищення ефективності транспортного обслуговування, яка може бути впроваджена в реальне виробництво підприємства ТОВ «Ваш Перевізник».
Keywords: матеріальний потік; питомий прибуток; інвестиційний проєкт; сумісне транспортне обслуговування; ефективність