МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ Й ОЦІНЮВАННЯ ПОКАЗНИКІВ ОПТИМАЛЬНОГО ТЕМПЕРАТУРНОГО СТАНУ ДВИГУНА ВНУТРІШНЬОГО ЗГОРАННЯ І ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ В УМОВАХ ЕКСПЛУАТАЦІЇ - Волков, В. П.; Грицук, І. В.; Грицук, И. В.; Volkov, V.; Grytsuk, I. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Наведено результати формування методів визначення та оцінки показників оптимального температурного стану двигуна внутрішнього згорання і транспортного засобу в умовах експлуатації за допомогою комплексної системи комбінованого прогріву на основі теплових акумуляторів фазового переходу.
МЕТОДЫ ОПРЕДЕЛЕНИЯ И ОЦЕНКИ ПОКАЗАТЕЛЕЙ ОПТИМАЛЬНОГО ТЕМПЕРАТУРНОГО СОСТОЯНИЯ ДВИГАТЕЛЯ ВНУТРЕННЕГО СГОРАНИЯ И ТРАНСПОРТНОГО СРЕДСТВА В УСЛОВИЯХ ЭКСПЛУАТАЦИИ
METHODS OF EVALUATION AND INDICATORS OF OPTIMAL TEMPERATURE OF INTERNAL COMBUSTION ENGINES AND VEHICLES IN OPERATION
Keywords: транспортний засіб; двигун; оптимальний тепловий стан; транспортное средство; двигатель; оптимальное тепловое состояние; vehicle; engine; system approach; method; rate; computer-integrated technology; 621.43+621.43.016.4-57+536.421+541.6:541.183