Удосконалення процесу діагностування форсунок газобалонного обладнання - Мосенцев, Андрій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломної роботи було проведено аналіз існуючих систем газобалонного обладнання, аналіз фізико-хімічних особливостей зріджених газів пропан бутан; Розглянуто систему газобалонного обладнання 4го покоління на прикладі STAG; Зібраний перелік основних несправностей; Зібраний діагностичний комплекс на основі ноутбука і цифрового осцилографа. Проведено експеримент на транспортному засобі Саманд. Опрацьовано осцилограми процесів коливання тиску газу в паливній рампі газового обладнання, вимірювання сигналів на форсунках
Keywords: СИСТЕМА; КЕРУВАННЯ ГБО 4 ПОКОЛІННЯ; ТРИВАЛІСТЬ УПОРСКУВАННЯ; ФОРСУНКА; ДАТЧИК ТИСКУ; ЦИФРОВИЙ ОСЦИЛОГРАФ; ЗМІНА ПАРАМЕТРІВ ВІД ЧАСУ; КОЛИВАННЯ ТИСКУ ГАЗУ У РАМПІ