Використання геоінформаційної системи Google Earth Pro для побудови цифрової моделі місцевості. Частина 1. Обробка даних у геоінформаційній системі Google Earth Pro - Подорожня, Аліна Кирилівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломному проекті було детально розглянуто існуюче нормативно-правове забезпечення геодезичної галузі. Визначено поняття цифрової моделі ситуації та її властивості. Також були зібрані дані щодо геоінформаційних систем та їх використання у галузі геодезії. Проаналізовано можливості геоінформаційної системи Google Earth Prо та ознайомлено із функціоналом програми. Визначено алгоритм побудови плану ділянки місцевості на основі проаналізованих можливостей. В результаті був побудований план ділянки місцевості та проведена подальша обробка результатів.
Keywords: використання даних геоінформаційної системи Google Earth Pro; розробка методології; побудови цифрової моделі ситуації