Спосiб отримання комплексного палива для енергетичних пристроїв малої та середньої потужностi з продуктiв переробки промислових вiдходiв - Туренко, Анатолiй Миколайович; Внукова, Наталiя Володимирiвна; Позднякова, Олена Iгорiвна (My University, 2017)
Спосіб отримання комплексного палива для енергетичних пристроїв малої та середньої потужності з продуктів переробки промислових відходів шляхом переробки піролізного шлаку гумовотехнічних виробів, який відрізняється тим, що включає попереднє відділення металокорду з шлаку за допомогою магнітної сепарації, подрібнення відходів та їх змішування з пелетами у співвідношенні від 50 до 90 % шлаку та від 10 до 50 % пелет та спалювання у звичайних енергетичних пристроях малої та середньої потужності за технологією шарового спалювання на колосникових решітках та технологіями факельного спалювання і киплячого шару.
Keywords: паливо; утилiзацiя