Дослідження характеристик ДВЗ, що працює на твердому паливі - Рєзніков, Іван Артемович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Об’єктом дослідження – характеристики ДВЗ, що працює на твердому паливі. Мета роботи - Аналіз отриманих лабораторних даних, що впливають на гранулометричне розподіл частинок вугілля в водовугільної суспензії (ВВС). Характеристики та режими приготування ВВС на основі комбінації кам'яного та бурового вугілля. Застосувати технології низькотемпературного вихрового спалювання в адіабатичних камерах згоряння. Проведено розрахунок спалювання ВВС в ДВЗ.
Keywords: аналіз паливних систем; методика отримання водовугільних сумішей; порівняння характеристик дизельного і вугільного двигуна; тепловий розрахунок; технологія отримання водовугільних суспензій