Інформаційна технологія розподілу навантаження між учасниками команди у проєктному менеджменті на основі методів штучного інтелекту - Іванова, Софія Іванівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В першому розділі розглянуто аналіз проблеми застосування штучного інтелекту в управлінні командами. В другому розділі розроблено інформаційну технологію розподілу завдань із застосуванням штучного інтелекту. В третьому розділі розроблено модель розподілу навантаження на основі штучного інтелекту. В четвертому розділі виконано приклад реалізації моделі розподілу навантаження на основі штучного інтелекту.
Keywords: проєктний менеджмент; розподіл навантаження; оптимізація розкладу; машинне навчання; прийняття рішень в умовах невизначеності