Дослідження характеристик гальмівних систем сучасних легкових автомобілів - Хакімов, Руслан Ісайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У ході дипломної роботи було проаналізовано застосовуваність конструкцій гальмівних систем у сучасних легкових автомобілях, досліджено зміну гальмівних властивостей легкових автомобілів у процесі експлуатації, розроблено методику оцінки зміни гальмівної ефективності легкового автомобіля за зміною динамічної характеристики гальмівної системи.
Keywords: ДОСЛІДЖЕННЯ; ЛЕГКОВИЙ АВТОМОБІЛЬ; ХАРАКТЕРИСТИКА ГАЛЬМІВНОЇ СИСТЕМИ; ВІДНОСНИЙ ЗНОС; ЗМІНА ГАЛЬМОВОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ