Про використання травильних шламiв виробництва метизiв пiд час одержання в'яжучих будiвельних матерiалiв - Тарасов, В. К.; Іванов, В. І.; Румянцев, В. Р.; Усенко, Ю. І.; Тарасов, В. К.; Иванов, В. И.; Румянцев, В. Р.; Усенко, Ю. И.; Tarasov, V.; Ivanov, V.; Rumyantsev, V.; Usenko, Yu. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Розглянуто галузі застосування відпрацьованих відходів травильних відділень виробництва метизів. Запропоновано використовувати шлами травильних відділень для одержання в’яжучих будівельних матеріалів. Подано результати виробничих випробувань.
Об использовании травильных шламов метизного производства при получении вяжущих строительных материалов
Using pickling sludges of hardware production for making cementing materials
Keywords: виробництво метизів; шлами травильних відділень; переробка; будівельний гіпс; випробування; міцність; метизное производство; шламы травильных отделений; переработка; строительный гипс; прочность; hardware production; sludges of etching room; processing; gypsum; durability; 546.72