Діагностика електромобіля Nissan Leaf програмою Leaf Spy. Частина 2 : Розробка лабораторної роботи «Діагностика електричних систем електромобіля Nissan Leaf та налаштування сервісних функцій» - Бараш, Олексій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – аналіз теоретичного матеріалу щодо електромобіля Nissan Leaf з розробкою лабораторної роботи «Діагностика електричних систем електромобіля Nissan Leaf та налаштування сервісних функцій». Об'єкт роботи – діагностика електричних систем електромобіля Nissan Leaf. Предмет роботи – методична розробка до лабораторної роботи «Діагностика електричних систем електромобіля Nissan Leaf та налаштування сервісних функцій». Розроблено методичний матеріал для лабораторної роботи «Діагностика помилок електричних систем електромобіля Nissan Leaf та налаштування сервісних функцій». Розроблено план виконання лабораторної роботи та завдання, які потрібно зробити. Розроблено перелік питань для самопідготовки та контролю знань за темою лабораторної роботи. Результати роботи доцільно використовувати у навчальному процесі при виконанні практичних робіт за дисципліною «Теорія електромобілів» та «Електричні системи екологічно чистих автотранспортних засобів».
Keywords: електромобіль; Leaf Spy; Nissan Leaf; діагностика електромобіля; тягова АКБ; електрокар; електричні системи електромобіля