Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги ІІІ категорії в Кіровоградській області - Смітко, Іван (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В проекті розраховано конструкцію дорожнього одягу дороги другої категорії в Кіровоградській області. Відповідно до цього розрахунку, враховуючи завданий змінний темп будівництва та гранулометрію мінеральних матеріалів, розраховано склади асфальтобетонних сумішей що проектується до випуску на заводі відповідної продуктивності, обрано обладнання для випуску асфальтобетонних сумішей. Розраховано складське господарство заводу – склади кам’яних матеріалів, мінерального порошку та бітуму. Виконано розрахунок вартості асфальтобетонних сумішей що запроектовані в дорожньому одязі за складенням відповідних виробничих калькуляцій.
Keywords: асфальтобетонна суміш; асфальтозмішувальна установка; дорожній одяг; технологічна схема; виробнича калькуляція