ЗВ’ЯЗОК ПОТУЖНОСТІ СПОЖИВАНОЇ ТРОЛЕЙБУСОМ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ІЗ ПЕРЕВЕЗЕНОЮ КІЛЬКІСТЮ ПАСАЖИРІВ ТА ХАРАКТЕРИСТИКАМИ МАРШРУТУ - Аулін, В. В.; Плохов, І. О.; Голуб, Д. В.; Аулин, В. В.; Плохов, И. О.; Aulin, V.; Plokhov, I.; Golub, D. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Встановлено відповідність потужності споживаної тролейбусом електроенергії перевезеній ним кількості пасажирів. У дослідженні також враховано характеристики маршруту для уточнення зв’язку між витратами потужності і пасажиропотоком.
СВЯЗЬ МОЩНОСТИ ПОТРЕБЛЯЕМОЙ ТРОЛЛЕЙБУСОМ ЭЛЕКТРОЭНЕРГИИ С ПЕРЕВЕЗЕННЫМ КОЛИЧЕСТВОМ ПАССАЖИРОВ И ХАРАКТЕРИСТИКАМИ МАРШРУТА
CONNECTION OF POWER OF CONSUMABLE ELECTRICITY BY TROLLEYBUS WITH THE TRANSPORTED AMOUNT OF PASSENGERS AND DESCRIPTIONS OF ROUTES
Keywords: потужність; споживана електроенергія; міський електротранспорт; моніторинг; пасажирські перевезення; характеристика маршруту; мощность; потребляемая электроэнергия; городской электротранспорт; мониторинг; пассажирские перевозки; характеристика маршрута; power; consumable; municipal electric transport; monitoring; passenger transportations; route; 621.316:656.072.6