Дослідження можливості застосування частотно-керованого електропривода в системі електропостачання конвеєра автомобільного заводу - Бобрицький, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи: дослідити систему електропостачання автомобільного заводу з заміною електропривода постійного струму на частотно-керований для конвеєра подачі кузовів. Об’єкт дослідження: частотне керування електроприводу. Предмет дослідження: частотно-керований електропривод для конвеєра подачі кузовів. Проведено аналіз всіх чинників, що впливають на частотно-керований електропривод для конвеєрної лінії автомобільного заводу, представлені основні математичні співвідношення, щодо їх розрахунку. Проведено розрахунок СЕП з частотно-керованим електроприводом конвеєра.
Keywords: система електропостачання; автомобільний завод; частотно-керований електропривод; конвеєрна лінія; циклокомутатор; джерело живлення