МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ВИБОРУ РАЦІОНАЛЬНИХ СТРАТЕГІЙ ПОВЕДІНКИ ТРАНСПОРТНО-ЕКСПЕДИТОРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ПРИ ВЗАЄМОДІЇ ІЗ СУБ’ЄКТАМИ ТРАНСПОРТНОГО РИНКУ НА УМОВАХ КООПЕРАЦІЇ - Нагорний, Є. В.; Шраменко, Н. Ю.; Орда, О. О.; Нагорный, Е. В.; Шраменко, Н. Ю.; Орда, А. А.; Nahornyi, Ye.; Shramenko, N.; Оrda, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Проведено критичний аналіз існуючих оптимізаційних моделей процесу взаємодії суб’єктів транспортного ринку. Запропоновано математичну модель вибору раціональних стратегій поведінки при стратегічному плануванні діяльності суб’єктів транспортного ринку з орієнтацією на комерційну ефективність замовника у сучасних ринкових умовах.
МАТЕМАТИЧЕСКАЯ МОДЕЛЬ ВЫБОРА РАЦИОНАЛЬНЫХ СТРАТЕГИЙ ПОВЕДЕНИЯ ТРАНСПОРТНО-ЭКСПЕДИТОРСКИХ ПРЕДПРИЯТИЙ ПРИ ВЗАИМОДЕЙСТВИИ С СУБЪЕКТАМИ ТРАНСПОРТНОГО РЫНКА НА УСЛОВИЯХ КООПЕРАЦИИ
MATHEMATICAL MODEL OF CHOOSING THE RATIONAL BEHAVIOR STRATEGIES OF FORWARDING SERVICE COMPANIES WHEN INTERACTING WITH SUBJECTS OF TRANSPORT MARKET ON COOPERATION CONDITIONS
Keywords: стратегія; кооперація; інтермодальні перевезення; математична модель; стратегия; кооперация; интермодальные перевозки; математическая модель; forwarding service; strategies; intermodal delivery; cooperation; mathematical model; 656.96