Оцінка паливної економічності автомобілів з гібридною силовою установкою - Давиденко, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Метою дослідження є підвищення ефективності використання гібридних транспортних засобів за рахунок удосконалення методу визначення витрат енергоносіїв у різних умовах експлуатації. Об'єктом дослідження є процес визначення витрат енергоносіїв гібридними транспортними засобами в експлуатаційних умовах. Предметом дослідження є метод визначення витрат енергоносіїв гібридними транспортними засобами з зовнішнім зарядом, які мають режим «тільки електрика». В роботі виконано аналіз стану та перспективи розвитку гібридних силових установок транспортних засобів та наведено теоретичне обгрунтування витрати енергоносіїв гібридними автомобілями в залежності від умов експлуатації.
Keywords: ГІБРИДНА СИЛОВА УСТАНОВКА; ПАЛИВО; ЕНЕРГОВИТРАТИ; ЕНЕРГОНОСІЇ; АВТОМОБІЛЬ; МЕТОД; УМОВИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ.