КОМП’ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ РАМНИХ КОНСТРУКЦІЙ - Черніков, О. В.; Подригало, Н. М.; Гіріна, К. П.; Смірнов, М. Г.; Черников, А. В.; Подригало, Н. М.; Гирина, К. П.; Смирнов, Н. Г.; Chernikov, O.; Podrigalo, N.; Girina, K.; Smirnov, M. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Запропоновано методику розроблення тривимірної моделі рамної конструкції, яку перевірено на прикладі кроквяної ферми та її вузлів. Показана можливість проведення віртуальних експериментів для випробувань створеної конструкції на міцність і стійкість засобами пакета комп’ютерного моделювання Autodesk Inventor.
КОМПЬЮТЕРНОЕ МОДЕЛИРОВАНИЕ РАМНЫХ КОНСТРУКЦИЙ
COMPUTER SIMULATION OF FRAME STRUCTURES
Keywords: комп’ютерна модель; параметризація; рамна конструкція; кроквяна ферма; розрахунок на міцність; Autodesk Inventor; компьютерная модель; параметризация; рамная конструкция; стропильная ферма; расчет на прочность; Autodesk Inventor; computer model parameterization; frame construction; roof trusses; calculation of strength; Autodesk Inventor; 681.5.015:658.786+514.18