Дослідження ефективності систем та програм забезпечення безпеки руху автомобіля - Панченко, Михайло Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета дослідження – аналіз конструкції, принципів дії, алгоритмів роботи ГС з АБС, літературних і експериментальних даних, стендових випробуваннях з використанням діагностичного обладнання. Об’єкт дослідження – є процес діагностування систем та програм забезпечення безпеки руху сучасних легкових автомобілів. Предмет дослідження – є методи і засоби діагностування ТЗ сучасних легкових автомобілів з електронними системами (АБС РВС, ESP, ASR, Brake Asist, Brake disc wiper). Результати магістерської роботи можуть бути використані в навчальному процесі кафедри «Технічної експлуатації і сервісу автомобілів» при вивченні дисципліни «Основи технічної діагностики автомобілів».
Keywords: Дослідження ефективності систем та програм забезпечення безпеки руху автомобіля