Удосконалення управління персоналом підприємства - Гладун, Євгеній Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано умови роботи підприємств автомобільного транспорту, що дало змогу краще побачити проблеми, які заважають наданню якісних послуг. Запропоновано заходи щодо підвищення показників роботи персоналу підприємства, а саме розробка механізму оцінки, стимулювання та підвищення конкурентоспроможності персоналу, а також автоматизація і інформаційне забезпечення цього механізму, які сприятимуть вирішенню поставлених задач. Після проведення оцінки, виділені основні недоліки конкурентоспроможності персоналу та автоматизації механізму підвищення конкурентоспроможності персоналу. На основі проведених досліджень було розроблено рекомендації щодо удосконалення управління персоналом підприємства та запропоновано впровадження механізму оцінки, стимулювання і підвищення конкурентоздатності персоналу підприємства та автоматизація і інформаційне забезпечення цього механізму.
Keywords: управління персоналом; конкурентоспроможність; продуктивність праці; трудові ресурси