ВПЛИВ УМОВ ЕКСПЛУАТАЦІЇ НА ДОВГОВІЧНІСТЬ ВЕЛИКОГАБАРИТНИХ ШИН - Балака, М. М.; Балака, М. Н.; Balaka, М. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Проаналізовано закономірності зміни показників довговічності великогабаритних шин при зміні експлуатаційних факторів, таких як навантажувальний і швидкісний режими, тиск повітря в шині, дорожні та кліматичні умови експлуатації
ВЛИЯНИЕ УСЛОВИЙ ЭКСПЛУАТАЦИИ НА ДОЛГОВЕЧНОСТЬ КРУПНОГАБАРИТНЫХ ШИН
IMPACT OF OPERATING CONDITIONS ON THE DURABILITY OF LARGE-SIZE TYRES
Keywords: великогабаритна шина; довговічність; експлуатація; навантаження; швидкість; тиск; дорожні умови; температура; крупногабаритная шина; долговечность; эксплуатация; нагрузка; скорость; давление; дорожные условия; температура; large-size tyre; durability; operation; load; speed; pressure; road conditions; temperature; 629.3.032