МІЖНАРОДНІ СТУДЕНТСЬКІ ПРОЕКТИ ЯК СПОСІБ РОЗКРИТТЯ ПРОФЕСІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ - Воронова, Є. М.; Воронова, Е. М.; Voronova, Ye. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розглянуто нові можливості використання проектної методики з метою подальшого розвитку комунікативних навичок студентів технічних вищих навчальних закладів
МЕЖДУНАРОДНЫЕ СТУДЕНЧЕСКИЕ ПРОЕКТЫ КАК СПОСОБ РАЗВИТИЯ ПРОФЕССИОНАЛЬНОГО ПОТЕНЦИАЛА БУДУЩИХ ИНЖЕНЕРОВ
INTERNATIONAL STUDENT’S PROJECTS AS A WAY OF FUTURE ENGINEERS PROFESSIONAL POTENTIAL DEVELOPMENT
Keywords: розглядати; метод проектів; нові технології; навички; комунікативність; міжнародні проекти; рассматривать; метод проектов; новые технологии; навыки; коммуникативность; международные проекты; 371.3:811.111