Особливості управління логістичними процесами на транспортному підприємстві - Власов, Богдан Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Правильно управляти логістичними процесами компанії також дадуть змогу нові напрями. Зокрема, було запропоновано: 1) Вдосконалення складської логістики – за допомогою впровадження роботизації на складах; 2) Вдосконалення транспортної логістики – за допомогою впровадження безпілотної доставки вантажів за допомогою вантажних дронів.
Keywords: логістичні процеси; транспорт; управління; вдосконалення; ефективність