Мобільний застосунок для покращення роботи автотранспортного підприємства - Бибко, Андрій Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт роботи – мобільний застосунок для автотранспортного підприємства. Предмет роботи – особливості і методи розробки мобільного застосунку для автотранспортного підприємства. Мета роботи – підвищення ефективності роботи автотранспортного підприємства шляхом створення мобільного застосунку. В роботі розглянуто інструментарій проектування та моделювання бізнес-процесів, інформаційних систем та мобільних додатків; виявлено, описано та змодельовано основні бізнес-процеси; проаналізовано виявлені бізнес-процеси підприємства; змодельовано бізнес-процес «Вибір запчастин»; розроблено інтерфейсну частину мобільного додатка; розроблено програмну частину мобільного додатка; розроблено заходи щодо запобігання або ослаблення можливого впливу небезпечних і шкідливих виробничих факторів.
Keywords: aris; idef0; мобільний застосунок; автосервіс; android studio