Телематична синергія мехатронних систем у транспортних застосуваннях - Алексієв, Олег Павлович; Алексієв, Володимир Олегович; Неронов, Сергій Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Аналізуються результати фундаментальних та прикладних досліджень з комп’ютерних наук та програмної інженерії у промисловості та на транспорті. Пропонується інформаційна соціалізація з надання знань та вмінь особам, що бажають працювати в ІТ- індустрії. Передбачається своєрідне сенсорне когнітивне уявлення просторово-часової орієнтації застосування на транспорті та їхня синергія – оцінювання ефективності, оновлення додатків, підтримки роботи семантичного сайту спеціалізованої програмної платформи автотрансферу (http://ikt.khadi.kharkov.ua).
Аналитическая синергия мехатронных систем в транспортных приложениях
Telematic synergy of mechatronic systems in transport applications
Keywords: ІТ-інтеграція; мехатроніка; телематика; синергетика; комп’ютерні науки; сервер; клієнт; автотрансфер; ИТ-интеграция; мехатроника; компьютерные науки; клиент; автомобильный трансфер; IT-integration; mechatronics; telematics; synergetic; computer science; server; client; car transfer; 681.518.54; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.92.1.17