Спосіб підвищення дистанції автономного пробігу електротранспорту - Сєріков, Георгій Сергійович; Сєрікова, Ірина Олексіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Корисна модель належить до способу підвищення дистанції автономного пробігу електротранспорту, у якому визначають характерні ознаки процесу регулювання ємності за допомогою сканування. Як визначальну ознаку використовують потужність електродвигуна під час руху. Розрахунок потужності здійснюють виміром напруги за допомогою вольтметрів та струму за допомогою амперметру. За допомогою системи керування контролюють момент попереднього регулювання ємності тягової батареї шляхом послідовного або паралельного включення блоків елементів електричної батареї за допомогою електронних комутаторів.
Keywords: автономний пробіг; електротранспорт; електродвигун; електронний комутатор