Комплекс зовнішнього магнітно-імпульсного рихтування автомобільних кузовів. Частина 4 : Дослідження інструменту з масивним допоміжним екраном для магнітно-імпульсного рихтування - Коссе, Артем Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – визначення електромагнітних характеристик індукційної індукторної системи з масивним екраном, методами теорії електромагнітного поля і технічної електродинаміки, призначеної для зовнішнього рихтування кузовних панелей автомобілів. Об'єкт роботи – процес зовнішнього магнітно-імпульсного рихтування. Предмет роботи – електромагнітні характеристики індукційної індукторної системи з масивним екраном. Виконано дослідження електромагнітних процесів в індукційної індукторної системи з масивним екраном, що призначена як інструмент для зовнішнього рихтування кузовних панелей автомобілів. Запропонована циліндрична конструкція індукційної індукторної системи з масивним допоміжним екраном. Результати роботи доцільно використовувати при проектуванні сучасних магнітно-імпульсних комплексів для ремонту автотранспортної техніки.
Keywords: рихтування кузовних панелей; магнітне поле; густина струму; електромагнітні процеси; індукторна система; зовнішнє рихтування