Проект поста діагностування підвіски легкових автомобілів у складі СТО міського типу - Сомсіков, Сергій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – підвіска автомобіля. Мета проекту – проект поста діагностики підвіски. Метод дослідження – аналітичні дослідження. У дипломному проекті розроблена станція технічного обслуговування з середньою кількістю заїздів на рік 5000 автомобілів і середнім пробігом 15000 км в рік. Визначено обсяги робіт на СТО, розраховане число робітників, ділянок, площі необхідних приміщень. Проведено аналіз методів діагностики підвіски легкових автомобілів та вибрано обладнання для діагностики та обслуговування підвіски легкових автомобілів.
Keywords: АНАЛІЗ; ДІАГНОСТИКА; МЕТОД; СТЕНД; СТО; ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗРАХУНОК; ПІДВІСКА; ПОСТИ; ПЛОЩА; УСТАТКУВАННЯ