ОЦІНКА ПРИВАБЛИВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ЯК РОБОТОДАВЦЯ НА РИНКУ ПРАЦІ - Гладка, О. І.; Гладкая, Е. И.; Gladka, O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Запропоновано методичний підхід до оцінки привабливості підприємства як роботодавця на ринку праці, який, на відміну від існуючих, ґрунтується на використанні показників, сформованих за елементами комплексу маркетингу персоналу «7Р», та застосуванні багатокритеріального вибору на основі методів нечіткої логіки. Застосування такого підходу забезпечить комплексність оцінки привабливості роботодавця за різними напря-мами.
ОЦЕНКА ПРИВЛЕКАТЕЛЬНОСТИ ПРЕДПРИЯТИЯ КАК РАБОТОДАТЕЛЯ НА РЫНКЕ ТРУДА
ATTRACTIVENESS ASSESSMENT OF ENTERPRISES AS EMPLOYERS ON THE LABOUR MARKET
Keywords: привабливість роботодавця; потенційний персонал; метод багатокритеріального вибору альтернатив; комплекс маркетингу персоналу; привлекательность работодателя; потенциальный персонал; метод многокритериального выбора альтернатив; комплекс маркетинга персонала; employer attractiveness; potential personnel; method of multi-criteria choice of alternatives; personnel marketing mix; 656.07:331.5