Вдосконалення системи поводження з ТПВ в Житомирській області - Оніщенко, Анастасія Віталіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботи проведено aнaлiз нормaтивно-прaвової документaцiї тa системи поводження з ТПВ в Україні, проaнaлiзовaно обсяги формування побутових вiдходiв у м. Житомир, розглянуто методи переробки ТПВ, a тaкож aльтернaтивнi шляхи поводження з ТПВ м. Житомир через застосування їх в якості твердого палива для котелен Крігер.
Keywords: твердi побутовi вiдходи; методи утилізації; біопаливо