Теорія та методи наукової творчості : конспект лекцій з дисципліни : для бакалаврів усіх форм навчання за освітньою програмою «Автомобільний транспорт» - Назаров, О. І. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Розглянуто практичне застосування методів наукової творчості здобувачів: системного підходу до вирішення наукових і творчих задач; пошуку й обрання найкращих проектно-конструкторських рішень; оцінки результатів науково-технічної творчості, моделювання в науковій і технічній творчості, організації, види й процеси наукових досліджень і рекомендації з викладення результатів наукових досліджень. Призначений для бакалаврів усіх форм навчання зі спеціальності 274 «Автомобільний транспорт».
Keywords: методи теоретичних досліджень; оцінка результатів науково-технічної творчості; моделювання в науковій творчості; наукова творчість здобувачів; 629.01