СИНТЕЗ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ РОЗПОДІЛЕНОЮ ПОДАЧЕЮ ГАЗУ ДЛЯ ДВИГУНА 6ГЧН 13/14 - Дзюбенко, Олександр Андрійович; Манойло, В. М.; Липинський, М. С.; Дзюбенко, Александр Андреевич; Манойло, В. М.; Липинский, М. С.; Dziubenko, A.; Manoylo, V.; Lypynskyi, M. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Наведено етапи синтезу системи розподіленої подачі газу, визначено загальну структуру системи, розв’язано задачі прив’язки до об’єкта керування і узгодження динамічних параметрів виконавчих пристроїв із динамікою роботи ДВЗ.
СИНТЕЗ СИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ РАСПРЕДЕЛЕННОЙ ПОДАЧЕЙ ГАЗА ДЛЯ ДВИГАТЕЛЯ 6ГЧН 13/14
SYNTHESIS OF CONTROL SYSTEM OF DISTRIBUTIVE GAS SUPPLY FOR 6GCHN 13/14 ENGINE
Keywords: система подачі газу; електромагнітний дозатор газу; електронний блок керування; синхронізація по колінчастому валу; система подачи газа; электромагнитный дозатор газа; электронный блок управления; синхронизация по коленчатому валу; gas supply system; electromagnetic metering gas device; electronic control unit; synchronization according to the crankshaft; 621.433.2