Викладання гуманітарних та українознавчих дисциплін засобами дистанційного навчання: теорія і практика закладів вищої освіти - (:unkn) unknown (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У збірнику репрезентовано матеріали Науково-методичної інтернет-конференції з проблем вищої освіти і науки «Викладання гуманітарних та українознавчих дисциплін засобами дистанційного навчання: теорія і практика закладів вищої освіти». Матеріали подано в авторській редакції й автори публікацій несуть персональну відповідальність за порушення правил академічної доброчесності. Матеріали подано за такими тематичними напрямками: реалізація нових різновидів навчання зі застосуванням концептуально нового моделювання українознавчих дисциплін; досвід використання різноманітних платформ інтернет-простору та ефективного їхнього застосування викладачами ЗВО; оновлення ролі викладача гуманітарних дисциплін як наставника-консультанта відповідно до нововведень та інновацій; застосування різноманітних видів технологій для викладання українознавчих дисциплін у ЗВО в умовах дистанційного навчання. Збірник матеріалів конференції стане в нагоді для широкого кола зацікавлених осіб − науковців, викладачів закладів вищої освіти, викладачів закладів фахової передвищої освіти.
Keywords: вища освіта; технології для викладання; дистанційне навчання; гуманітарні дисципліни; українознавчі дисципліни; ЗВО; 378.016:8/9+378:004.9