Вдосконалення обліку і контролю дорожньо-будівельних матеріалів - Шулепова, Альона Георгіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Узагальнено теоретичні засади дорожньо-будівельних матеріалів та правові аспекти щодо ліцензування сфери будівництва, здійснено аналіз нормативно-правової бази з обліку дорожньо-будівельних матеріалів; надано загальну характеристику підприємства ТОВ «РОСТДОРСТРОЙ» з оцінкою його господарської діяльності; узагальнено теоретичні основи обліку та оподаткування дорожньо-будівельних матеріалів; досліджено практичні аспекти обліку та оподаткування дорожньо-будівельних матеріалів; розроблено пропозиції щодо удосконалення обліку та оподаткування дорожньо-будівельних матеріалів товариства та запропоновано шляхи вдосконалення контролю дорожньо-будівельних матеріалів у ТОВ «РОСТДОРСТРОЙ».
Keywords: дорожньо-будівельні матеріали; будівельні контракти; облік; оподаткування; контроль; ліцензування