Сталі бізнес-моделі : презентація - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Розглядаються концепції сталих бізнес-моделей у контексті трансформаційного розвитку економіки та післявоєнного відновлення України. Матеріал ілюструє теоретичні засади формування сталих бізнес-моделей, їхні ключові елементи, типологію та інструменти впровадження в діяльність підприємств. Розглянуто взаємозв’язок економічної ефективності, соціальної відповідальності та екологічної стійкості, а також роль інновацій і управлінських рішень у забезпеченні довгострокової життєздатності бізнесу.
Sustainable business models
Keywords: сталі бізнес-моделі; sustainable business models; SBMod; сталий розвиток; бізнес-інновації; соціальна відповідальність бізнесу; екологічна стійкість; трансформаційне навчання