ОСНОВНІ ЗАСАДИ ВИКОРИСТАННЯ КРИТЕРІЇВ РИЗИКУ ДО ОЦІНЮВАННЯ БЕЗПЕКИ ФУНКЦІОНУВАННЯ АДС - Внукова, Н. В.; Vnukova, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Система автомобіль–дорога–середовище (АДС) є складним техногенним об’єктом. У статті подано математичну модель визначення основних показників ризику аварій. Було встановлено, що запропонована модель дозволяє одержати кількісну оцінку екологічного збитку, завданого внаслідок аварії.
ОСНОВНЫЕ ПРИНЦИПЫ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ КРИТЕРИЕВ РИСКОВ К ОЦЕНКЕ БЕЗОПАСНОСТИ ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ АДС
THE MAIN PRINCIPLES OF USING RISK CRITERIA FOR EVALUATION OF RAE SYSTEM SAFE FUNCTIONING
Keywords: екологічна безпека; автомобіль–дорога–середовище; ризики; навколишнє середовище; экологическая безопасность; автомобиль–дорога–среда; риски; окружающая среда; ecological safety; automobile-road-environment; risks; environment; 621.863.2