Оцінка ефективності соціальної відповідальності підприємства - Самойлова, Валерія Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі було визначено сутність соціальної відповідальності підприємства, проаналізовано існуючі методи та методичні підходи щодо оцінки соціальної відповідальності, проаналізовано результати діяльності ТОВ «ТЕК Перша Столиця». Вдосконалено методичний підхід щодо оцінки соціальної відповідальності підприємства та виконано його апробацію. Розроблено проект співпраці з європейськими партнерами для забезпечення гуманітарної допомоги постраждалим від конфлікту в Україні та виконано техніко-економічну оцінку практичних рекомендацій.
Keywords: соціальна відповідальність підприємства; оцінка соціальної відповідальності; стейкхолдери