Підсилення асфальтобетонних шарів армуванням під час виконання робіт з поліпшення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Р-45 Суми-Краснопілля-Богодухів в Харківській області на ділянці км 106+467 – км 121+163 - Гузь, Едуард Вячеславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі проведено аналіз природно-кліматичних умов, експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види ремонтних робіт, досліджено, що дрібнозернистий асфальтобетон характеризується більшою стійкістю до утворення колії порівняно з піщаним асфальтобетоном, а також армуючі геогратки підвищують колієстійкість асфальтобетонів, розроблено технології та організації виконання ремонтних робіт.
Keywords: колієстійкість асфальтобетонів; рухоме колісне навантаження; армуючі геогратки; асфальтобетонне покриття; поточний ремонт; капітальний ремонт