Удосконалення технологічного процесу доставки тарно-штучних вантажів в міських умовах підприємством ТОВ «ТК SAT» - Самородюк, Владислав Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Розроблено транспортно-технологічну схему доставки вантажів в міському сполученні. В результаті проведеної маршрутизації визначені раціональні розвізні та маятникові маршрути перевезень вантажу, що дозволять знизити добовий пробіг автомобілів на 37,2 км у порівнянні з існуючими маршрутами перевезень. Економічний ефект від впровадження запропонованих рішень, а саме маршрутизації та використання раціонального рухомого складу за один рік складе 218282,4 грн. Ефективність запропонованих заходів складе 17,5 %. Рекомендації по впровадженню: отримані результати досліджень можуть застосовуватись при організації перевезень вантажів в міському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: доставка вантажу; маршрут; рухомий склад; міське сполучення; ефект; витрати