Проєкт міської СТО з розробкою шинної ділянки - Данилець, Андрій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – шини легкових автомобілів. Мета роботи – розробити заходи по обслуговуванню та ремонту шин легкових автомобілів шляхом поліпшення технічного обслуговування автомобілів за рахунок застосування сучасного технологічного обладнання. У дипломної роботі виконано технологічний розрахунок підприємства автомобільного транспорту, пропонована шиномонтажна дільниця. Виконано підбор технологічного встаткування для виконання необхідних технологічних робіт по обслуговуванню та ремонту шин автомобілів. Запропоновано стенд для балансування коліс сучасних легкових автомобілів . Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проектних рішень.
Keywords: розрахунок; обслуговування; встаткування; стенд; тиск повітря; перевірка; балансування; техніка