Проєкт капітального ремонту ділянки автомобільної дороги О040501 Кривий Ріг – Станція Гейківка км 3+200 – км 10+100 Криворізького району Дніпропетровської області - Даврушев, Ельдар Сейфуллович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У процесі виконання дипломної роботи було проведено: – аналіз характеристик території, на якій планується виконання ремонтних робіт; – визначення переліку робіт для капітального ремонту, спрямованих на підвищення рівня безпеки дорожнього руху; – проєктування поздовжнього профілю дороги; – аналіз впливу дорожніх умов на безпеку руху; – визначення та аналіз показників аварійності; – оцінка ефективності заходів щодо підвищення безпеки руху; – розробка заходів з організації дорожнього руху; – проектування зміцнення конструкції дорожнього покриття; – визначення зменшення витрат після завершення капітального ремонту.
Keywords: аварійність; автомобільна дорога; дорожній одяг; організація руху; поздовжній профіль; план траси