УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАСАЖИРОПЕРЕВЕЗЕНЬ НА МЕТРОПОЛІТЕНІ - Міренський, І. Г.; Сосіпатров, А. М.; Миренский, И. Г.; Сосипатров, А. М.; Mirenskiy, I.; Sosipatrov, А. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Розглядаються пасажироперевезення на метрополітені та негативне явище нерівномірності користування різними вагонами состава. На основі виявлених закономірностей запропоновано ряд заходів, спрямованих на зменшення потреби в рухомому складі, пробігу вагонів і витрат енергії у поєднанні з підвищенням культури обслуговування пасажирів.
УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ОРГАНИЗАЦИИ ПАССАЖИРОПЕРЕВОЗОК НА МЕТРОПОЛИТЕНЕ
IMPROVEMENT OF UNDERGROUND PUBLIC CONVEYANCE SERVICE
Keywords: метрополітен; пасажироперевезення; нерівномірність пасажиропотоку; наповнення рухомого складу; метрополитен; пассажироперевозки; неравномерность пассажиропотока; наполнение подвижного состава; underground; passenger service; unevenness of passenger stream; increase of rolling stock quantity; 625.42