Організація обліку розрахунків з постачальниками та шляхи його удосконалення - Бойченко, Андрій Єгорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
За результатами дослідження сформульовані основні теоретичні положення, розроблені практичні рекомендації та внесені обґрунтовані пропозиції з удосконалення організаційно-методичного забезпечення бухгалтерського обліку розрахунків з постачальниками, що сприяє упорядкуванню інформації, прозорості та достовірності даних розрахункових операцій за борговими зобов’язаннями (з кредиторами).
Keywords: облік; постачальники; процес постачання; заборгованість; боргові зобов’язання; розрахунок; кредиторська заборгованість