Аналіз альтернативних схем організації дорожнього руху на перехресті вул. Роганська – просп. Героїв Харкова в м. Харків - Головаш, Ілля Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – оцінка якості організації дорожнього руху на вул. Клочківська та вул. Отакара Яроша у місті Харків. Об’єкт дослідження – перехрестя вул. Клочківська та вул. Отакара Яроша у місті Харків. Предмет дослідження – процес взаємодія транспортних та пішохідних потоків на досліджуваному перехресті Результати дипломної роботи бакалавра. Створена імітаційна модель досліджувального перехрестя для симуляції руху транспорту та оцінки його характеристик. Рекомендації з впровадження: розробки можуть бути використані при реконструкції досліджувального перехрестя.
Keywords: транспортний потік; транспортний засіб; організація дорожнього руху; інтенсивність транспортного потоку; світлофорне регулювання