Комплекс інженерно-геодезичних робіт при капітальному ремонті автомобільної дороги - Тулузановський, Єгор Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єктом роботи інженерно-геодезичні вишукування для проєктування ремонтних робіт автомобільної дороги. Мета роботи – розробка інженерно-геодезічного обґрунтування ремонтних робіт автомобільної дороги в складі проектної документації на капітальний ремонт дороги. Метод дослідження – аналіз науково-технічної інформації за літературними джерелами і нормативною документацією та залучення методів автоматизованого проєктування. Галуззю використання є розробка проєктної документації на капітальний ремонт автомобільної дороги. В кваліфікаційній роботі був проведений аналіз основних нормативно-правових документів щодо геодезичного забезпечення капітального ремонту, наведені методи виконання геодезичних робіт при вишукуваннях та проєктуванні ремонтних робіт автомобільної дороги, розроблений план дороги, за допомогою систем автоматизованого проєктування.
Keywords: інженерно-геодезичні вишукування; автомобільна дорога; капитальний ремонт; GPS-зйомка; системи автоматизованого проєктування