Будівництво мосту через річку Вільхова Говтва - Макогонюк, Антон Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Розробка проєкту організації будівництва мосту через річку Вільхова Говтва при реконструкції автомобільної дороги державного значення Н-31 Дніпро – Паричанка – Кобеляки - Решетилівка, Полтавська область.
Keywords: міст; будівельний майданчик; геодезичні роботи; палі; прогонові будови; опори; мостове полотно; деформаційний шов; техніко-економічні показники; календарний графік