Розробка технології виробництва асфальтобетонних сумішей з використанням в якості складової фрезерованого з покриття асфальтобетонного грануляту - Сирцев, Сергій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Визначено вплив на властивості асфальтобетонних сумішей та асфальтобетону добавки асфальтового грануляту та засоби покращення властивостей асфальтобетону. Здійснені розрахунки складського господарства асфальтобетонного заводу та вартості виготовлення асфальтобетонних сумішей.
Keywords: бітум; асфальтовий гранулят; регенерація; мінеральні матеріали; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон